Maak kennis met Liiton - een gedurfd ontwerp voor de dapperen! Dit bergtopontwerp is anders dan al het andere op de markt. De dikke wanden van hoogwaardig kristallijn glas maken het tot een must-have.


We weten dat elke goede whisky een betrouwbare metgezel verdient, iemand die je naar grotere hoogten tilt. Voer LIITON in. Het bedrijf is vernoemd naar het Finse woord voor eenheid om onze toewijding aan te tonen om mensen samen te brengen door te genieten van whisky met 's werelds beste producten voor whiskyliefhebbers. Een avond doorbrengen met LIITON is het creëren van blijvende vriendschap en levenslange herinneringen.

Vervaardigd met behulp van loodvrij X1 Crystalline, en met een gewogen veilig gevoel in je hand, is het Peaks Glass het enige echte precisiebeeld van iconische bergen in een kristalglas.

Het gepatenteerde Chill-Charge System™ koelt uw drankje in slechts enkele seconden. Het ronddraaien van je glas stimuleert ook het vrijkomen van aroma's terwijl het drankje rond de wanden van de uitgekozen bergtop beweegt. Je set is niet compleet zonder de bekroonde Everest kristalglazen karaf.

Er zijn 6 verschillende bergtop glazen: Everest, Grand Ganyon, Mont Blanc, Denali, K2 en Fuji.